Komintern: Sovjetunionens hemmelige våben - Skak, Mette (Udenrigs, 2022)
Mette Skak fortæller historien om russiske Komintern, en statslig hybrid der lånte sine virkemidler fra lige dele STASI, og fra Goethe-instituttet.