Valg i Aserbajdsjan – ad velkendte veje - Weng Rasmussen, Jesper (Udenrigs, 2005)
Det netop afholdte valg i den transkaukasiske republik resulterede officielt i en overvældende sejr til det regerende parti, mens oppositionen endnu engang vandt meget få pladser.