COP 21: Kan Paris levere varen? - Hedegaard, Connie (Udenrigs, 2015)
Connie Hedegaard fortæller om betydningen af forandringer i den globale dynamik fra COP15 til COP21 for de globale klimaforhandlingerne og perspektiverne for COP21 i Paris i december 2015.