Danmark kan blive bedre til at spille med de bløde muskler - C. Wegener, Henrik (Udenrigs, 2022)
Universiteterne kan og bør spille en langt mere central rolle i den danske udenrigspolitik. Det er til gavn for både dem og nationens interesser.