Niels Bohr Institutet: Før og nu - D. Jackson, Andrew (Udenrigs, 2022)
Siden dets start har Niels Bohr Institutet været en international videns hub i København. Et sted, hvor forskere fra hele verden ogpå tværs af kulturelle skel har dyrket fysikvidenskaben på højeste niveau. I dag kan visionen dog være truet af fondspolitik og eksterne midler. Andrew D. Jackson tegner et portræt af et af Danmarks mest berømte universitetsinstitutter.