Bognoter - Udenrigs, Redaktion (Udenrigs, 2022)
Dette nummer af Udenrigs står i skyggen af Ukraine-krigen. Vi rydder i denne omgang sektionen for at gøre plads til vigtig viden om Ukraine som land, krigen og det russiske regime.