Mellem videnskab og værdier - Gerken, Mikkel (Udenrigs, 2022)
Spørgsmålet om forholdet mellem videnskab og værdier er blusset op i både den internationale og danske debat. Desværre er debatten ofte stærkt simplificeret, og det skaber en urimelig mistillid til de forskere, som blander sig i den offentlige debat.