Nathan Law er historien om det moderne Hong Kong - Parello-Plesner, Jonas (Udenrigs, 2022)
På få år nåede Nathan Law at være aktivist, politiker og dissident i sin kamp for et friere og mere demokratisk Hong Kong. Hans bog er en advarsel om Kina under Xi Jinping og landets giftige indflydelse i hele verden.