Sociale medier er blevet et propagandavåben - Lehmann-Jacobsen, Emilie (Udenrigs, 2022)
Det er ikke gået magthavernes næse forbi, at verdens befolkning i stigende grad får deres informationer fra sociale medier. Ligesom klassiske medier gennem tiden er blevet brugt til kampagneførelse og propaganda, er sociale medier i dag blevet en ny favorit. Ikke mindst i autoritære regimer.