Sikkerhed i Europa efter Ruslands invasion i Ukraine - Wiederholt Christensen, Lise (Udenrigs, 2022)
Krigen i Ukraine har revitaliseret NATO. Men alliancen var allerede på vej frem efter topmødet i 2014. Udfordringen fremover bliver ikke mindst samarbejdet mellem NATO og EU samt USA’s stadigt stigende fokus på Asien snarere end Europa.