Grænser har altid været flydende - Østergård, Uffe (Udenrigs, 2022)
De moderne grænser har deres forbillede i Romerriget– men dengang var grænser meget anderledes og mere porøse end i dag. At holde folk ude kræver nemlig, at man er parat til at bruge vold – er EU mon reelt det?