Leder: Om Krig - Flindt Pedersen, Charlotte (Udenrigs, 2022)
Hvis Ukraine vinder krigen, og Putin falder, står det internationale samfund overfor beslutningen om, hvad der skal være konklusionen på denne krig. Er det ”bare” en territorial krig mellem to lande? Eller er det en verdenskrig, der bør have indflydelse på de normer, institutioner og mekanismer, som vi har skabt til at undgå fremtidige krige?