Arktisk diplomati i en pandemi - Winkler, Thomas (Udenrigs, 2021)
De geopolitiske spændinger i Arktis er stigende, men det betyder ikke, at samarbejdet er i krise. Faktisk er det vigtigere end nogensinde. Og det går godt. Men den fælles ambition om lavspænding er under pres på grund af den geopolitiske udvikling.