Anmeldelse: Det store datatyveri og dets konsekvenser - Knudsen, Lisbeth (Udenrigs, 2021)
De globale techselskaber udgør en udenrigspolitisk og sikkerhedspolitisk magtfaktor, som rækker lagt ud over en øget bekymring og bevidsthed hos forbrugerne i forhold til indsamling og videreudnyttelse af data. Spørgsmålet er, om det overhovedet er realistisk at underlægge den magt øget demokratisk kontrol.