Bureaukratiets bogstavsuppe - Jonasson , Torleif; Wium-Andersen, Anne Marie (Udenrigs, 2020)
Selv eksperter kan hurtigt fare vild i FN-systemets alfabetsupper af forkortelser for alverdens organer, underorganisationer, udvalg og arbejdsgrupper.