Kampen om FN’s sjæl - Riis Andersen, Louise (Udenrigs, 2020)
FN er under pres, men den øgede stormagtrivalisering og coronakrisen skaber også muligheder for verdensorganisationen. Den realisme, der har båret den gennem de første 75 år, er stadig vejen frem.