Modi – Indiens stærke og omstridte leder - Dige Pedersen, Jørgen (Udenrigs, 2020)
Som søn af en tesælger er Modi kom- met fra samfundets bund hele vejen til toppen af magtpyramiden. Han kan tale til masserne – men har haft sværere ved at levere de lovede øko- nomiske reformer.