Kan Xi Jinping overleve coronakrisen? - Tenna Nørup Sørensen , Camilla (Udenrigs, 2020)
Kinas øverste leder siden 2012 har taget landet i en mere autoritær retning, cementeret Kommunistpartiets kontrol og styrket Kinas internationale rolle. Han står imidlertid over for voksende udfordringer, ikke mindst efter udbruddet af coronavirussen i Wuhan i januar 2020.