Sådan vil Trump bruge den nye teknologi til at påvirke det amerikanske præsidentvalg - Coppins, McKay (Udenrigs, 2020)
Med taktikker som koordinerede bot-angreb, falske lokale nyhedssi- der, mikromålrettede skræmmekampagner og anonym massekommunikation via tekstbeskeder kan Trump og andre manipulere vælgere og de- res holdninger. Det er en enorm trussel mod demokratiet.