Fra mareridt til våben: Det digitale rum er et slaraffenland for autokratier - Moe Fejerskov, Adam (Udenrigs, 2020)
De teknologier, vi troede skulle sætte verdens demokratiske potentiale fri, kan i dag bruges af alverdens mere el- ler mindre autoritære styrer som un- dertrykkende og manipulerende vå- ben mod deres befolkninger.