Vesten snublede i sin egen succes efter Den Kolde Krig - Krivonos, Daria (Udenrigs, 2020)
Stigende ulighed har undergravet demokratiet, og samtidig har den tek- nologiske udvikling skabt muligheder for langt mere omfattende overvågning end selv Sovjetunionen drømte om. Men vi kan stadig nå at vende udviklingen.