Er den illiberale bølge endeligt ved at vende? - Termansen, Vibe (Udenrigs, 2019)
Vibe Termansen analyserer baggrunden for Orbáns betydelige popularitet trods Ungarns EU-rekord i korruption og stigende utilfredshed jævnfør World Happiness Report fra 2019.