EU’s økonomiske spilleregler er forældede - Rosted, Jørgen; Sørensen, Christen (Udenrigs, 2019)
Jørgen Rosted og Christen Sørensen tager afsæt i deres seneste ud- givelse Fundamentet under EU vakler og beskriver en række af de strukturelle udfordringer, som det økonomiske samarbejde i EU står overfor, hvis den økonomiske kløft mellem Nord- og Sydeuropa ikke skal vokse sig uoverstigelig.