Europa skal reddes fra illiberalismen - Wind, Marlene (Udenrigs, 2019)
Marlene Wind låner i antropologiens nomenklatur for at forklare dette fænomen, som hun beskriver ”som en tribalization, en ’stamme-gørelse’, af europæisk politisk kulturen tilbagevenden til det illiberale sam- fund, hvor normer opløses, og princippet om magtdelingen mellem samfundets institutioner svækkes.