Den arabiske “reformbølge”: Tilfældet Marokko - Funder Hansen, Gunna (Udenrigs, 2005)
Politiske reformer er i disse år nærmest blevet dagens orden i den arabiske verden. Marokko er et oplagt, men mindre velbelyst eksempel på denne udvikling.