Hjælper udviklingshjælpen? - Paldam, Martin (Udenrigs, 2005)
Halvdelen af alle projekter lykkes; men analysen af 103 undersøgelser finder, at virkningen på modtagerlandenes BNP gennem 40 år har været så lille, at den ikke er statistisk signifikant.