Arabien midt i en systemkamp - Jerichow, Anders (Udenrigs, 2005)
Både arabiske og vestlige regeringer lægger helst skjul på deres egentlige intentioner, når de drøfter ‘arabiske reformer’. Her er koden til de følsomme forhandlinger.