Da Frankrig brændte - Pedersen, Connie (Udenrigs, 2005)
Efteråret 2005 blev varmt i Frankrig. I ghettofor- stæderne til Paris og de store provinsbyer gjorde unge anden-og tredjegenerationsindvandrere oprør. De er desperate og føler sig lukket ude af det franske samfund.