Folket, eliten og demokratiet i Tunesien - Hostrup Haughbølle, Rikke (Udenrigs, 2006)
Officielt fremstår Tunesien som homogent, men skal der skabes en farbar vej mod en egentlig demokratiudvikling, må fokus flyttes til den diversitet, der præger befolkningen.