Europas krise - Holm, Erik (Udenrigs, 2006)
Hvis det europæiske projekt skal lykkes, må det udvikle et liberalt demokrati i anden potens: Demokratiet må varetages på nationalt niveau, mens den europæiske supermagt vil få sin legitimitet ved nationalstaternes samtykke.