Centraleuropas manglende politiske kultur - Schmidt, Dana (Udenrigs, 2006)
Det går fremad for økonomien i de ekskommuni- stiske lande i Centraleuropa. Men skandaler, korruption og demagogi er stadig en del af regionens hverdag.