Kreml, gasledningen og sikkerheden - Larsson, Robert (Udenrigs, 2007)
Man kunne måske nøjes med at bekymre sig om miljøproblemerne omkring den påtænkte russisk- tyske gasledning gennem Østersøen, hvis Rusland var ved at udvikle sig til en normal, demokratisk markedsøkonomi – det er ikke tilfældet.