Russisk pres på Strasbourg - Døcker, Henrik (Udenrigs, 2007)
Rusland har stukket en kæp i hjulet for en effekti- visering af den europæiske menneskerettigheds- konventions anvendelse. Samtidig reagerer det voldsomt mod afgørelser vedrørende Tjetjenien og Transdnestr. Retsbeskyttelsen af russiske borgere er desuden usikker.