Polonium-210 mordet - Bindesbøll Larsen, Thomas (Udenrigs, 2007)
Giftmord er på ny blevet en makaber politisk reali- tet. Hvad er perspektiverne efter det radioaktive mord på en politisk afhopper fra Rusland, der blev myrdet på britisk territorium, just som han var blevet britisk statsborger?