Rusland går til valg - Poulsen-Hansen, Lars P. (Udenrigs, 2007)
Valgkampen forud for Dumavalget er begyndt. Omkring ti partier forventes at stille op, men ifølge det oppositionelle politiske ugeblad Novoje Vremja er den russiske befolkning overbevist om, at hverken valgkampen eller valget vil få indflydelse på deres hverdag.