Ministeren og Miljøforkæmperen: Bud på COP15 - Libak, Anna (Udenrigs, 2007)
Udenrigs har bedt miljøminister Connie Hedegaard og generalsekretær for Ver- densnaturfonden Kim Carstensen om at svare på de samme ti skarpe spørgsmål om kon- ferencen og om verdenssamfundets miljøpolitiske prioriteringer.