Kineserne kommer - Gaarden, Hugo (Udenrigs, 2007)
Gennem de seneste par år har Kina vist en uventet og imponerende økonomisk styrke, som nu også begynder at udmønte sig i en politisk styrke udadtil, mens der ses tegn på en mere fleksibel politisk udvikling. Magtens centrum flytter fra Atlanterhavet til Stillehavet