Krige i arv - Jerichow, Anders (Udenrigs, 2008)
Afghanistan blev 11. september til amerikansk indenrigspolitik. Irak og Iran er udenrigspolitik. Olieforsyningerne i Golfen er energipolitik. Og Israel er et stykke værdipolitik, som ingen amerikansk præsident tør lade hånt om — uanset om han hedder McCain eller Obama.