Krisen i Tyrkiet er et grundlæggende regimeopgør - Rojan, Pola (Udenrigs, 2008)
Den kroniske politiske krise i Tyrkiet vil ikke høre op, før regeringen tør sætte landets hidtil mest ambitiøse og potentielt farlige projekt i søen: at reformulere Republikken Tyrkiets grundprincipper.