Dragens samliv med Ørnen – og resten af verden - Ytzen, Flemming (Udenrigs, 2008)
Kinas vækst og opstigning er på vej til at justere de globale magtforhold. Forandringerne vil tydeligst vise sig i Kinas nærområder.