Ghana – et demokratisk lys i Afrika - Skaaning, Sven-Erik (Udenrigs, 2009)
Ghana har gennemført en række frie og fair valg, hvoraf det seneste har ledt til et fredeligt og de- mokratisk regeringsskifte. Hvordan lykkes det at være et demokratisk foregangsland?