Valget i Kenya: Hvad gik galt? - Elklit, Jørgen (Udenrigs, 2009)
Afslutningen på det seneste valg i Kenya kulminerede i et overraskende og deprimerende voldsorgie. Mange mente, at volden især blev udløst af en kombination af åbenlys forvirring omkring opgørelsen af præsidentvalget og bevidst snyd. Men som så ofte før var virkeligheden betydelig mere kompliceret.