Holck-sagen set med indiske øjne - Kaur, Ravinder (Udenrigs, 2012)
Niels Holck-sagen viser, at Danmark gerne udnytter det nye indiske marked, men hænger fast i forestillinger om Indien som tilbagestående og brutalt.