Danmarks udenrigspolitiske udfordringer - Brückner, Peter (Udenrigs, 2013)
Udfordringen for dansk udenrigstjeneste er en flytning fra den atlantiske til den globale og den europæiske søjle. Det er et spørgsmål om rettidig omhu og om at udnytte de muligheder, som EU’s fælles udenrigspolitik giver.