Putins mål: Dominans over tidligere sovjetlande - Sperling, Vibeke (Udenrigs, 2014)
Vladimir Putin har mange dagsordener. For Putin handler det om angst for oprør i Rusland, om at genetablere Rusland som supermagt og om at gøre op med Ruslands følelse af underdanighed over for Vesten. Og Putin har tid til at vente.