Den Europæiske union under forandring - Kundnani, Hans (Udenrigs, 2014)
Valget til Europa-Parlamentet står for døren. Her med en tale afholdt af Hans Kundnani som er research director ved European Council. Talen blev afholdt 31. marts 2014 på en EU-koference i København.