Historisk mulighed for tættere samarbejde - Haarder, Bertel (Udenrigs, 2014)
Vi belyser det nordiske forsvarssamarbejde fra fem forskellige vinkler med bidrag fra Bertel Haarder om nordisk udenrigs- og sikkerhedspolitisk samarbejde.