Danmark må tage Norden alvorligt - Mouritzen, Hans (Udenrigs, 2014)
Vi belyser det nordiske forsvarssamarbejde fra fem forskellige vinkler med bidrag fra Hans Mouritzen om Danmarks forhold til Norden.