Tyrkiet: Islam sat på standby - Ellegaard, Lasse (Udenrigs, 2015)
I baggrundssektionen går Lasse Ellegaard bag om det tyrkiske parlamentsvalg, der ikke blot fratog den tyrkiske præsident Recep Erdogans parti, AKP, det absolutte flertal – og dermed forhindrede Erdogan i at sikre sig udvidede beføjelser til præsidentembedet – men som også for første gang bragte det kurdiske parti i parlamentet.