Krigen i Ukraine tøer frosne konflikter op - Sperling, Vibeke (Udenrigs, 2015)
Vibeke Sperling ser nærmere på nogle af de mere eller mindre fastfrosne konflikter i det postsovjetiske rum, bl.a. i Transnistrien, Nagorno-Karabakh, Abkhasien, Sydossetien – og i Ukraine.